Skillet Hash Browns
Skillet Hash Browns este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 343 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, cartofi roșii, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cină De Tigaie Cu Hash Browns, Tigaie Cremoasă Hash Browns Caserolă, și Hash Browns cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți cartofii într-o strecurătoare sub apă rece până când apa curge limpede. Strângeți ferm pentru a îndepărta excesul de lichid.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți 6 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de cartofi; apăsați ușor într-un strat uniform.
Se presară cu albușuri de scallion. Se acoperă cu cartofii rămași; apăsați din nou ușor. Gatiti pana se rumenesc pe fund si pe laterale, 10-15 minute.
Glisați maro hash pe o farfurie. Așezați cu grijă tigaia cu susul în jos peste maro hash și răsturnați pentru a inversa în tigaie, rumenită cu fața în sus.
Stropiți restul de 2 linguri de ulei în jurul părților laterale ale tigaiei. Gatiti maronii de hash pana cand fundul devine maro auriu, cu 10-15 minute mai mult; glisați pe o farfurie și condimentați cu sare de mare. Se acoperă cu verdeață de scallion și se taie în pene.
Faceți înainte: Hash browns poate fi făcut cu 1 oră înainte.
Așezați-le pe un suport de sârmă așezat în interiorul unei foi mari de copt cu margini și păstrați-le într-un cuptor de 200 F. Se acoperă cu scallions înainte de servire.