Skewered Surf & gazon cu legume la gratar
Skewered Surf & gazon cu legume la gratar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 197 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 2,12 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, creveți, ardei grași și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până mayo ai putea urma acest curs principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Gratar Surf și gazon Kabobs, Tacos De Surf Și Gazon La Grătar, și Grătar Surf ' N Turf Party Nachos cu sos Cotija de Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Amestecați primele 5 ingrediente în blender până se omogenizează. Rezervați jumătate din amestecul de pansament pentru a servi cu creveții și carnea la grătar.
Legume la grătar 10 min. sau până la crocant-fraged, întorcându-se și perindând ocazional cu o parte din amestecul de pansament rămas. Între timp, filetați friptura pe 5 frigarui și filetați creveții pe 5 frigarui separate.
Adăugați la grătar împreună cu legumele. Grătar 5 până la 7 min. sau până când creveții devin roz și friptura se face, întorcându-se și perindând ocazional cu amestecul de pansament rămas.
Scoateți legumele din grătar; tăiați tulpinile și îndepărtați semințele din ardei. Tăiați toate legumele în bucăți de 1 inch.
Așezați pe platoul de servire. Se acoperă cu frigarui de creveți și fripturi.
Stropiți cu amestec de pansament rezervat.