Patina cu ciuperci sălbatice în sos de perle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,2 USD pe porție. O porție conține 487 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vin, cățel de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Linguini cu sos de ciuperci sălbatice, Sălbatic Despre Sos De Ciuperci Cu Paste Integrale De Grâu, Rucola Și, și Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați bine prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-l, apoi ridicați-l și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți prazul, morcovul, ceapa și cățelul de usturoi, amestecând frecvent, până când legumele sunt moi și bine rumenite, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul și se degajează cratița fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Legume
Morcov
Ceapă
Praz
Vin
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați apă, sos de soia, pătrunjel, cimbru, frunze de dafin și porcini și fierbeți, neacoperit, până când lichidul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Cimbru
Apă
4
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă, apăsând ușor și apoi aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
5
Transferați într-o cratiță mică. Dacă aveți mai mult de 3/4 cană, fierbeți lichidul strecurat câteva minute pentru a reduce.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 10 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți ciupercile cu sare și piper, amestecând, până când sunt fragede și se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați țelină și saut până la verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
3
Se ia de pe foc și se menține cald, acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
1
Aduceți bulionul la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapioca
Bulion
2
Lăsați să stea, acoperit, 10 până la 15 minute.
3
În timp ce sosul stă în picioare, amestecați făina și pudra de curry într-un castron puțin adânc. Se usucă peștele și se presară sare și piper, apoi se dragează în amestec de făină, scuturând excesul și transferându-se pe o farfurie ca dragată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pudră De Curry
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi prăjiți peștele, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Reîncălziți sosul, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
6
Serviți peștele cu ciuperci și sos sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sos
Pește
7
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate.
8
Nota bucătarilor: bulionul (fără tapioca) poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.