Skate cu ciuperci sălbatice în sos de perle

Skate cu ciuperci sălbatice în sos de perle
Patina cu ciuperci sălbatice în sos de perle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 5,2 USD pe porție. O porție conține 487 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime. Dacă aveți la îndemână vin, cățel de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Linguini cu sos de ciuperci sălbatice, Sălbatic Despre Sos De Ciuperci Cu Paste Integrale De Grâu, Rucola Și, și Cotlete de pui cu ciuperci și ceapă perlată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați bine prazul tocat într-un castron cu apă rece, agitându-l, apoi ridicați-l și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi prăjiți prazul, morcovul, ceapa și cățelul de usturoi, amestecând frecvent, până când legumele sunt moi și bine rumenite, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul și se degajează cratița fierbând, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PrazPraz
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați apă, sos de soia, pătrunjel, cimbru, frunze de dafin și porcini și fierbeți, neacoperit, până când lichidul se reduce la 3/4 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
ApăApă
4
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine într-o măsură de sticlă, apăsând ușor și apoi aruncând solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
5
Transferați într-o cratiță mică. Dacă aveți mai mult de 3/4 cană, fierbeți lichidul strecurat câteva minute pentru a reduce.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1
Încălziți untul și uleiul într-o tigaie grea de 10 inci până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi fierbeți ciupercile cu sare și piper, amestecând, până când sunt fragede și se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați țelină și saut până la verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelinățelină
3
Se ia de pe foc și se menține cald, acoperit cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Aduceți bulionul la foc mic, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați tapioca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
BulionBulion
2
Lăsați să stea, acoperit, 10 până la 15 minute.
3
În timp ce sosul stă în picioare, amestecați făina și pudra de curry într-un castron puțin adânc. Se usucă peștele și se presară sare și piper, apoi se dragează în amestec de făină, scuturând excesul și transferându-se pe o farfurie ca dragată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De CurryPudră De Curry
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți untul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când spuma dispare, apoi prăjiți peștele, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Reîncălziți sosul, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
6
Serviți peștele cu ciuperci și sos sotate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SosSos
PeștePește
7
* Disponibil la magazinele de produse alimentare de specialitate.
8
Nota bucătarilor: bulionul (fără tapioca) poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TapiocaTapioca
BulionBulion

Ingrediente

0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1(vinete)morcov, tocatmorcov, tocat1coastă de țelină, feliată subțire în diagonalăcoastă de țelină, feliată subțire în diagonală0Bucăți de caramele Heath BarCeapă albă, tăiată cubulețeCeapă albă, tăiată cubulețe11 lingură de oregano uscatporcini uscați sfărâmațiporcini uscați sfărâmați591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1crenguță proaspătă de pătrunjel cu frunze platecrenguță proaspătă de pătrunjel cu frunze plate22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăină universalăfăină universală170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciuperci proaspete amestecate, cum ar fi stridii și chanterelle, tăiate și înjumătățite pe lungime sau sferturi dacă sunt mariciuperci proaspete amestecate, cum ar fi stridii și chanterelle, tăiate și înjumătățite pe lungime sau sferturi dacă sunt mari1catel de usturoicatel de usturoi1micipraz (numai părți albe și verzi PAL), tocatpraz (numai părți albe și verzi PAL), tocat12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec11 lingură de oregano uscat1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocataceapa, tocata11 lingură de oregano uscattapioca de gătit rapidtapioca de gătit rapid0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfile de skate, înjumătățit transversal dacă este marefile de skate, înjumătățit transversal dacă este mare1Oreos dublu umplut1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1crenguță proaspătă de cimbrucrenguță proaspătă de cimbru1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California12 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista