Sixteen Spice frecat salata Squab cu brânză de capră în vârstă, cicoare albă și ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați șaisprezece salate de Squab frecate cu condimente cu brânză de capră îmbătrânită, cicoare albă și ciuperci sălbatice. Această rețetă face 4 porții cu 811 calorii, 39G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.46 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Salată de ciuperci sălbatice, sfeclă prăjită și brânză de capră cu ceapă pur, și Salată Kale și Farro cu brânză de capră îmbătrânită.
Instrucțiuni
1
Condimentează sânii cu sare pe ambele părți. Sânii de dragare în frecare, doar cu pielea în jos, atingând orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti squabul, frecati-l in jos, in tigaie pana se rumeneste, aproximativ 2-3 minute. Întoarceți și gătiți timp de 2 până la 3 minute pentru o coacere medie. Împărțiți cicoarea albă între 4 farfurii. Se taie squabul pe părtinire în 4 felii și se aranjează deasupra cicoarei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andive
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu brânza de capră. Puneți ușor Vinaigreta de ciuperci sălbatice peste verdeață și squab și în jurul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
4
Garnisiți cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Combinați toate ingredientele într-un castron. Se va păstra depozitat într-un recipient etanș timp de 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și piper și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Bateți împreună oțetul, șotul și muștarul într-un bol mediu. Se amestecă încet uleiul de măsline și se amestecă până se emulsionează, se amestecă uleiul de trufe și se condimentează cu sare și piper, după gust. Îndoiți ciupercile și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ulei De Trufe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat