Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Sisig (carne de porc Filipineză) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 838 calorii, 32g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 ore. Dacă aveți zahăr granulat, bucată de ghimbir, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Rețete similare includ Sisig (Filipineză Sizzling Carne De Porc), Sizzling Sisig, și Carne De Porc Patatim (Filipineză - Chineză Picior De Porc Fiert / Knuckles).
Instrucțiuni
1
Puneți toate ingredientele, cu excepția apei, într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
1
Adăugați umărul de porc și fălcile în saramura rece și inversați o farfurie mică peste ele pentru a le menține complet scufundate. Acoperiți și refrigerați cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Saramură
2
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc.Îndepărtați orice exces de marinată sau solide din jowl, scoateți-l pe o farfurie, acoperiți-l cu folie de plastic și dați-l la frigider. Îndepărtați orice exces de marinată sau solide de pe umăr și scoateți-l pe o farfurie; pus deoparte.Puneți o strecurătoare peste un castron mare, turnați saramura prin el și aruncați conținutul strecurătorului. Puneți saramura strecurată deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Saramură
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Sita
Bol
Cuptor
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mic până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați umărul de porc și gătiți, rotind ocazional, până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 5 minute în total, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât carnea de porc să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Carne De Porc
5
Scoateți umărul pe o farfurie curată și lăsați-l deoparte.Ștergeți uleiul din tigaie cu un prosop de hârtie și readuceți tigaia la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
6
Adăugați apa, folosiți o lingură de lemn pentru a răzui bucățile rumenite care s-au acumulat pe fundul cratiței și aduceți la foc mic.Întoarceți umărul de porc în tigaie, adăugați aproximativ 1 1/2 căni din saramura rezervată (suficient pentru a ajunge la jumătatea părții de porc) și aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia cu folie și transferați-o în cuptor. Fierbeți până când umărul este fraged cu furculița, răsturnându-l la jumătate, aproximativ 3 ore în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
Saramură
Apă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
7
Transferați umărul și lichidul său de gătit într-un castron mediu și lăsați-l deoparte să se răcească cel puțin 1 oră. Între timp, gătește urechea porcului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Așezați saramura rămasă și urechea porcului într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când vârful unui cuțit introdus în ureche îndeplinește doar o ușoară rezistență, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuțit
9
Scoateți urechea pe o farfurie curată și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei; Aruncați conținutul cratiței. Între timp, gătește fălcile.Creșteți temperatura cuptorului la 400 km.F. uscați fălcile rezervate cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie Cu Sos
Cuptor
10
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie medie la foc mediu-mic până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați maxilarul și rumeniți-l pe toate părțile, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât să nu ardă, aproximativ 5 până la 8 minute în total.
12
Scoateți maxilarul pe o foaie de copt și coaceți-l în cuptor până când este gătit, dar încă elastic la atingere, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Tăiați umărul în zaruri medii, aruncând orice bucăți mari de grăsime; pus deoparte.
2
Tăiați fălcile în zaruri medii; pune deoparte.
3
Tăiați urechea pe jumătate pe lungime, apoi tăiați transversal în benzi groase de 1/8 inch, aruncând orice bucăți dure și groase de cartilaj lângă baza urechii; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baza
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se adaugă fălcile și se rumenesc pe toate părțile, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute.
6
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și puneți-o deoparte.
7
Scoateți din tigaie toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură și readuceți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa și ardeii iute și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite care s-au acumulat pe fundul cratiței cu o lingură de lemn, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
9
Adăugați umărul, urechea și maxilarul rumenit și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand totul este incalzit si sizzling, aproximativ 5 minute.
10
Adăugați calamansi măsurat sau sucul de lămâie și sosul de soia măsurat și amestecați pentru a combina. Gustați amestecul-ar trebui să aibă un echilibru bun de sărat, acidulat și picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sos De Soia
11
Adăugați suc suplimentar de calamansi și sos de soia, după cum este necesar.