Sirop De Iarbă De Lămâie

Siropul de iarbă de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tulpini de iarbă de lămâie, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Iarbă de lămâie și ceai cu gheață de ghimbir, Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie, și Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sarea și 3/4 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, până se dizolvă zahărul.
Tăiați ambele capete ale tulpinilor de iarbă de lămâie și îndepărtați frunzele exterioare grosiere.
Tăiați în bucăți de 3 inci și zdrobiți pentru a rupe fibrele.
Puneți iarba de lămâie în amestecul de zahăr și lăsați să stea 30 de minute.
Transferați într-un recipient de sticlă; acoperiți și răciți peste noapte. Tulpina sirop, aruncând iarba de lamaie. (Poate fi făcută până la 1 săptămână înainte.)