Sirop Burete Budinca
Budinca de burete cu sirop ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1126 calorii. Această rețetă servește 2. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit, Budinca De Burete De Lamaie, și Budinca De Burete De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas sau un bazin rezistent la căldură cu două halbe.
În castron mare, crema împreună margarină și zahăr.
Adăugați, puțin câte puțin, ouă bătute, vanilie și făină, până se amestecă bine. Îndoiți laptele pentru a obține o consistență netedă.
Se toarnă sirop în partea de jos a bazinului pregătit și stratul de aluat peste partea de sus. Acoperiți bazinul cu hârtie pergament strâns legată acoperită cu folie. Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați bazinul pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinului.
Aburiți la cuptor timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când budinca revine la atingere. Inversați pe placa de servire și serviți cald.