Sirop Burete Budinca

Sirop Burete Budinca
Budinca de burete cu sirop ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 1126 calorii. Această rețetă servește 2. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, ouă, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Burete de sirop de lămâie și vanilie aburit, Budinca De Burete De Lamaie, și Budinca De Burete De Mere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas sau un bazin rezistent la căldură cu două halbe.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
În castron mare, crema împreună margarină și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați, puțin câte puțin, ouă bătute, vanilie și făină, până se amestecă bine. Îndoiți laptele pentru a obține o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se toarnă sirop în partea de jos a bazinului pregătit și stratul de aluat peste partea de sus. Acoperiți bazinul cu hârtie pergament strâns legată acoperită cu folie. Aliniați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Așezați bazinul pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și așezați tigaia de prăjire pe suportul cuptorului. Umpleți tigaia de prăjire cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale bazinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Aburiți la cuptor timp de 1 până la 1 1/2 ore sau până când budinca revine la atingere. Inversați pe placa de servire și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista