SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper
O porție conține 269 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, ulei de canolan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemongrass-EHU cu crustă de coriandru, orez negru și Mango, Cina pentru doi: midii de nucă de cocos cu ghimbir, Lemongrass, Chili și coriandru pe tăiței de orez, și Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați lemongrass, scallion, ghimbir, cilantro și piper negru în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Elixirul G
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă sosul de pește și sosul de soia într-un vas de copt puțin adânc și se amestecă. Apăsați amestecul de coriandru pe o parte a fiecărui file, formând o crustă și transferați în vasul de copt, cu crusta în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se sotează peștele timp de 2-3 minute cu crusta în jos, apoi se răstoarnă cu grijă fileurile și se sotează încă 2-3 minute, sau până se opac pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați pe plăci.
7
Stropiți cu o cantitate mică de uleiuri de chili și/sau susan (opțional)
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.