SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper

SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper
O porție conține 269 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. Dacă 90 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., SIP ' s Ginger, Lemongrass & Cilantro Crusted Snapper ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați lemongrass, ulei de canolan, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemongrass-EHU cu crustă de coriandru, orez negru și Mango, Cina pentru doi: midii de nucă de cocos cu ghimbir, Lemongrass, Chili și coriandru pe tăiței de orez, și Snapper roșu la grătar cu Lemongrass, rețeta lui Chili pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați lemongrass, scallion, ghimbir, cilantro și piper negru în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Elixirul GElixirul G
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se toarnă sosul de pește și sosul de soia într-un vas de copt puțin adânc și se amestecă. Apăsați amestecul de coriandru pe o parte a fiecărui file, formând o crustă și transferați în vasul de copt, cu crusta în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Lăsați să stea 5 minute.
4
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se sotează peștele timp de 2-3 minute cu crusta în jos, apoi se răstoarnă cu grijă fileurile și se sotează încă 2-3 minute, sau până se opac pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Transferați pe plăci.
7
Stropiți cu o cantitate mică de uleiuri de chili și/sau susan (opțional)
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista