Singapore Satay
Singapore Satay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 218 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,16 USD pe porție. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, sos de soia, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandvișuri Satay Din Singapore, Satay de porc din Singapore cu orez cu lămâie-Curry, și Singapore Mai Fun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare nereactiv, amestecați împreună ceapa, usturoiul, iarba de lămâie, sosul de soia, uleiul de arahide, turmericul, zahărul brun, chimenul, ghimbirul, sarea și piperul. Rezervați aproximativ 2 linguri de marinată într-un castron mic și dați-le la frigider până la timpul de gătit.
Se amestecă pieptul de pui în marinada rămasă, se amestecă pentru a se acoperi bine și se marinează la frigider peste noapte.
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, înmuiați frigarui în apă. Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți pieptul de pui din vas și aruncați marinada folosită.
Tăiați fiecare piept de pui pe diagonală în 6 benzi lungi și filetați o fâșie de pui pe unul dintre frigăruile înmuiate. Grătiți frigăruile, rotind frecvent și ungând cu marinada rezervată, până când puiul este gătit cu margini maro, crocante, 5 până la 8 minute pe frigărui.