Sigur.Marmeladă de lămâie cu miere JELL
Sigur.Marmelada de lămâie cu miere de jeleu ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 52 calorii. Această rețetă servește 80. Cap la magazin și ridica sigur-Jell fructe pectina, unt, fructe, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sigur.Marmeladă de portocale JELL, 30 de minute pentru Casă sigur.Jell Orange congelator marmeladă, și Marmeladă De Miere Kumquat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți conserva cu apă clocotită, pe jumătate plină cu apă, la foc mic. Spălați borcanele și benzile cu șurub în apă fierbinte cu săpun.
Se toarnă apă clocotită peste capacele plate în cratiță de pe foc.
Lăsați să stea în apă fierbinte până când este gata de utilizare.
Scurgeți bine borcanele înainte de umplere.
Îndepărtați partea colorată de coajă de la lămâi folosind un cojitor de legume; se toacă coaja și se lasă deoparte. Curățați și aruncați partea albă rămasă de coajă din lămâi. Tăiați lămâile, rezervând orice suc; pus deoparte.
Așezați cojile, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperi. Se fierbe 10 min, amestecând ocazional.
Adăugați lămâi tocate și suc rezervat; acoperi. Fierbeți încă 20 de minute.
Măsurați exact 3 căni de fructe preparate în 6 sau 8 qt. saucepot. Se amestecă pectina.
Adăugați unt pentru a reduce spumarea. Aduceți la fierbere completă (un fierbere care nu încetează să clocotească atunci când este agitat) la foc mare, amestecând constant.
Adăugați zahăr și miere; se amestecă. Reveniți la fierberea completă și fierbeți exact 1 min., amestecând constant.
Se ia de pe foc. Îndepărtați orice spumă cu lingură de metal.
Se toarnă imediat în borcane pregătite, umplând până la 1/4 inch de vârfuri. Ștergeți jantele și firele borcanului. Acoperiți cu capace din două piese. Înșurubați bine benzile.
Așezați borcanele pe raftul ridicat în conserve. Rack inferior în canner. (Apa trebuie să acopere borcanele cu 1 până la 2 inci.
Adăugați apă clocotită, dacă este necesar.) Acoperiți; aduceți apa la fierbere ușoară. Proces 5 min.
Scoateți borcanele și așezați-le în poziție verticală pe un prosop pentru a se răci complet. După ce borcanele se răcesc, verificați sigiliile apăsând mijlocul capacelor cu degetul. (Dacă capacele izvorăsc înapoi, capacele nu sunt sigilate și este necesară refrigerarea.)