Sifon de lămâie Laskey cu cuburi de gheață de dafin

Nevoie de o băutură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Soda de lămâie Laskey cu cuburi de gheață de golf ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 7 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, suc de lămâie, apă spumantă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sifon de lămâie Laskey cu cuburi de gheață de dafin, O vizită la plantația de ceai Charleston + ceai cu gheață cu miere lămâie ghimbir cuburi de gheață, și Înghețată Cremoasă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face concentratul de sodă de lămâie, combinați coaja și zahărul într-un mortar și zdrobiți cu un pistil până când sunt parfumate, umede și nuanțate în galben.
Transferați amestecul într-un ulcior mic sau într-un recipient cu capac și turnați sucul de lămâie și apa. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Acoperiți și refrigerați, agitând amestecul din când în când, până la rece și infuzat cu aromă de lămâie, aproximativ 2 ore.
Pentru a face cuburile de gheață, combinați apa, zahărul și frunzele de dafin într-o cratiță mică și aduceți la fierbere, amestecând pentru a ajuta zahărul să se dizolve. Se fierbe 1 minut, se ia de pe foc și se lasă să stea 20 până la 30 de minute.
Se strecoară apa infuzată printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste o cană de măsurare a lichidului.
Se toarnă în forme de cuburi de gheață și se îngheață până se solidifică, aproximativ 2 ore.
Pentru a servi, așezați 3 până la 5 cuburi de gheață în fiecare dintre cele opt pahare de băut de 8 uncii, apoi adăugați 3 linguri (sau mai multe, după gust) de concentrat de lămâie pe băutură.
Se toarnă 1/2 cană (4,3 oz / 120 g) de apă spumantă pe porție și se amestecă ușor.
Faceți înainte: cuburile de gheață pot fi făcute în avans și depozitate într-un recipient etanș la congelator timp de până la 3 luni. Concentratul de sodă poate fi preparat cu până la 1 săptămână înainte și depozitat într-un recipient etanș la frigider.Deasupra și dincolo: la muzeu, folosim matrițe mici din silicon cu jumătate de sferă pentru a face cuburi de gheață aromate, dar orice tavă cu cuburi de gheață va funcționa. Rețineți, totuși, cu cât cuburile sunt mai mici, cu atât se vor topi mai repede și cu atât mai repede aromele se vor contopi în băutură. O bucată mică de frunză de dafin poate fi adăugată la cub pentru o aromă suplimentară și o culoare frumoasă. Firele textile parfumate ar putea fi imposibil de făcut acasă, dar prietenul meu Daniel Patterson, bucătar-proprietar al restaurantului coi din San Francisco, a venit cu o modalitate excelentă de a încorpora arome în timp ce mănâncă sau bea. Doar tamponează o picătură de ulei esențial de lămâie și dafin (vezi resurse) pe încheietura mâinii, iar când aduci paharul la gură, vei lua parfumul.Resurse: uleiuri esențiale: libertynatural.com
Jumătate sferă 0.7 uncie, 12/3-inch diametru flexipan: jbprince.com