Shumai De Creveți
Nevoie de o curs principal fără lactate? Shumai de creveți ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 460 calorii, 34G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vinul shaoxing, friptura calamari, sucul de ghimbir și sucul stors și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Distrus Creveți Shumai, Shumai de creveți, scoici și porc, și Shumai.
Instrucțiuni
Curățați creveții mari, apoi folosiți un cuțit ascuțit pentru a-i tăia în jumătate de la cap până la coadă (centru). Dacă creveții dvs. sunt foarte mari, poate fi necesar să le tăiați din nou în jumătate (extrema dreaptă).
Îndepărtați vena întunecată dacă este prezentă, apoi adăugați creveții într-un castron mare.
Adăugați 2 linguri de albuș de ou, 1 linguriță de amidon de cartofi și 1/2 linguriță de sare la creveții înjumătățiți, apoi folosiți degetele pentru a "bate" energic creveții împreună cu oul până când creveții sunt acoperiți uniform cu o spumă albă. Dacă utilizați un robot de bucătărie, tocați aproximativ grăsimea de porc și adăugați-o în robotul de bucătărie. Procesați până se toacă fin.
Adăugați creveții mici curățați și calamarii și pulsați până când nu există bucăți mari, dar nu până la punctul în care se transformă într-o pastă. Dacă o faceți manual, tocați mărunt grăsimea, creveții mici și calamarii separat și adăugați într-un castron mare.
Adăugați scallions, amidon de cartofi, albuș de ou, suc de ghimbir, vin Shaoxing, zahăr, ulei de susan, sos de stridii, sos de soia, sare și piper alb. Pulsați robotul de bucătărie până se combină sau folosiți mâna pentru a "bate" bine amestecul. Pregătiți un abur mare și tapetați fundul cu varză napa sau salată verde (acest lucru împiedică găluștele să se lipească de abur). Aduceți apa la fierbere. Pentru a înfășura shumai, formați un" o " cu mâna stângă (presupunând că sunteți dreptaci). Acoperiți" o " cu un înveliș, apoi puneți o linguriță generoasă de umplutură în mijloc.
Adăugați o jumătate de creveți deasupra, apăsând dumpingul în"o".
Adăugați o altă linguriță de umplutură, apoi folosiți degetul mare al mâinii opuse pentru a apăsa dumpingul până la capăt în forma "o" din mână, folosind degetul mare pentru a nivela partea superioară. Se acoperă cu încă o jumătate de creveți. Asigurați-vă că partea colorată a creveților este orientată în sus, astfel încât să devină roșie când este gătită. Asigurați-vă că partea superioară și inferioară a găluștei sunt plate, apoi repetați până când aveți suficiente găluște pentru a umple aburul. Opriți focul, apoi așezați găluștele în aburul fierbinte, lăsând suficient spațiu între găluște, astfel încât să nu se atingă. Acoperiți aburul cu un prosop de bucătărie umed, apoi acoperiți cu capacul. Întoarceți colțurile prosopului înapoi peste capac pentru a le împiedica să ia foc. Prosopul împiedică condensul să picure pe găluște.Porniți din nou căldura și aburiți shumai-ul la foc mare timp de 8 minute.
Se servește cu oțet și muștar Chinezesc.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.