Shortcut Jam Daneză
Shortcut Jam Danish ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 235 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr pudră, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză ușoară cremă și Gem danez, O pâine daneză și fabricarea pâinii la Jo Jo ' s Danish Bakery, și Gem De Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau un mixer în picioare prevăzut cu accesoriul cu palete, rotiți sau amestecați 2 căni de făină și zahărul, sarea, drojdia și laptele până se formează un aluat lipicios.
Adăugați unt și cremă de brânză și pulsați sau amestecați la viteză mică până când se amestecă. Pulsați sau creșteți viteza și bateți până se încorporează bine, aproximativ 1 minut. Pulsați sau bateți în 1/4 până la 1/2 cană mai multă făină, după cum este necesar, câte 2 linguri odată, până când aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului (aluatul va arăta lipicios). Dacă folosiți robot de bucătărie, răzuiți aluatul într-un castron mare. Acoperiți aluatul și răciți cel puțin 12 ore sau până la 1 zi.
Răzuiește aluatul pe o suprafață ușor făinată. Împărțiți în jumătate. Cu un sucitor ușor făinat, rulați fiecare piesă într-un oval de aproximativ 12 inci lungime și 6 inci lățime. Lingura gem în jos centrul de fiecare. Îndoiți o parte lungă a fiecărui oval peste gem. Îndoiți cealaltă parte, ca și cum ați plia o literă.
Așezați rulourile la aproximativ 3 inci distanță pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau pergament de gătit. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să stea 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați gălbenușul de ou și 2 linguri de apă.
Periați ușor rulourile cu amestec de ouă.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc, 20 până la 25 de minute. Cu o spatulă largă, transferați într-un suport și răciți complet. Cu un cuțit zimțat, tăiați rola în diagonală în felii de 2 inci lățime.
Presărați felii cu zahăr pudră.