Shortcakes Cu Rubarbă

Shortcakes Cu Rubarbă
Shortcakes rubarbă ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 518 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 8. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 431 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, rubarbă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Shortcakes Cu Rubarbă, Shortcakes cu căpșuni și rubarbă, și Shortcakes De Căpșuni-Rubarbă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați rubarba, zahărul și vinul într-un vas de copt mediu sau o tigaie rezistentă la cuptor.Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugațifasole și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Prăjiți până când rubarba este foarte fragedăși sucurile sunt siropoase, 30-40 de minute,în funcție de grosimea tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
4
Letcool. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1
Preîncălziți cuptorul 375 F.
2
Bateți făina de tort,praful de copt, zahărul, sarea și 1 cană de făină universală într-un castron mediu de combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați 1 1/2 cană de cremă; amestecați ușor doar până când aluatul se ține împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Transferați aluatul pe o suprafață ușor înflorită și formați-l într-un dreptunghi de 9x6" cu o grosime de aproximativ 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime,apoi tăiați transversal de 3 ori pentru a forma8 biscuiți dreptunghiulari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Aranjați biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament, distanțând 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Perii și părțile laterale ale biscuiților cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
8
Coacepână se rumenesc, 18-20 de minute.
9
Transferla un suport de sârmă; lăsați să se răcească (biscuiții pot fi serviți la cald sau la temperatura camerei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Bateți restul de 1 1/2 căni de cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri moi. Splitbiscuits și perie tăiate părți cu restul de unt topit. Umpleți biscuiții cu prăjitrubarb și serviți cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Faceți înainte: se poate face umplutura de rubarbă cu 5 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
12
Se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește.Reîncălziți ușor înainte de servire. Biscuiții potsă fie făcut cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
13
Lăsați să se răcească completși depozitați etanș la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista