Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu căpșuni de migdale-ovăz. Această rețetă face 6 porții cu 459 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de smântână grea, căpșuni, grand marnier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați batoane de ovăz cu migdale de căpșuni (GF, vegan), Shortcakes cu căpșuni de migdale-ovăz, și Shortcakes cu căpșuni din făină de migdale și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o foaie de coptcu hârtie pergament. Pulsează făină,ovăz, migdale, 1/3 cană zahăr, praf de copt șisare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Procesor De Alimente
Cuptor
2
Adăugați unt; pulsați până când rămân doar bucăți de mărimea mazăreirămân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Adăugați 1/2 cană de smântână și 1 linguriță de vanilie;pulsează până se formează aglomerări mari umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cremă
4
Transferla o suprafață de lucru.
5
Frământați până când aluatul se unește, aproximativ 4 rotații. Pat într-un dreptunghi de 4x6".Înjumătățiți pe lungime, apoi transversal în treimi.Aranjați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Periecu smântână; se presară cu 1/2 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
7
Coaceți, rotind foaia la jumătatea drumuluigătit, până se rumenesc în jurul marginilorși un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 20 de minute. Set biscuițipe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca. Faceți înainte: Biscuițipot fi făcute cu 8 ore înainte. A se păstra răcitbiscuiți etanș la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
8
Între timp,combinați căpșunile, 1 lingură de zahăr și Grand Marnier, dacă utilizați, într-un castron mare. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand Marnier
Căpșuni
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Lăsați căpșuniit, aruncând des, până când sucurile se eliberează.
10
Bateți1 / 2 cană smântână, 1/2 lingură zahăr și 1/2 lingurițăvanilie într-un castron mic până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Tăiați biscuiții calzi sau la temperatura camereiîn jumătate; așezați jumătățile inferioare pe farfurii.Împărțiți frisca și căpșunilepeste. Se acoperă cu jumătățile de biscuiți rămase.