Shortcake Cu Lămâie Proaspătă De Căpșuni
Fresh strawberry Lemon Shortcake este un vegetarian desert. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 641 calorii, 13g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați iaurt fără grăsimi, sare, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Shortcake Cu Căpșuni Proaspete, Strawberry Lemon Shortcake, și Lemon-Strawberry Shortcake.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile și 2 linguri de zahăr într-un bol; acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Combinați făina, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea într-un bol.
Tăiați untul cu un cuțit sau un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Bateți laptele, gălbenușul de ou și 3/4 linguriță de coajă de lămâie într-un alt bol; amestecați în amestecul de firimituri până când aluatul este umezit. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și frământați 10 rotații. Împărțiți aluatul în jumătate; bateți sau rulați într-o rundă groasă de 3/4 inci.
Transferați rundele pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Scoateți să se răcească pe un suport de sârmă timp de 15 minute. Împărțiți fiecare shortcake în jumătate orizontal.
Amestecați iaurtul, smântâna, nectarul de agave și 1/2 linguriță de coajă de lămâie într-un bol; deoparte. Bateți frișca într-un alt bol până se spumează.
Adăugați 1 linguriță de zahăr, continuând să bateți crema până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou vor forma vârfuri ascuțite.
Aranjați fundul tortului pe farfurii de desert și împrăștiați uniform cu amestec de iaurt. Topiți fiecare tort cu 1/4 din căpșuni și 1/4 din frișcă.
Așezați blaturile de tort peste frisca și acoperiți cu căpșunile rămase și frisca.