Shortcake Cu Căpșuni Cu Ciocolată Dublă
Dublu-ciocolata Strawberry Shortcake ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de tort de ciocolată, budinca instant cu aromă de ciocolată jell-O, gem de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Shortcake Dublu Cu Căpșuni, Shortcake Cu Căpșuni De Ciocolată, și Shortcake Cu Ciocolată Și Căpșuni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort și coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru tigăi rotunde de 2 (9 inci). Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 min. Slăbiți prăjiturile de pe părțile laterale ale tigăilor. Inversați pe rafturi; îndepărtați ușor tigăile. Se răcește complet prăjiturile.
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mare cu biciul 2 min. (Budinca va fi groasă.) Se amestecă ușor biciul rece.
Așezați 1 strat de tort pe farfurie; se întinde cu gem. Se acoperă cu straturi de jumătate din fiecare amestec de budincă și căpșuni; acoperiți cu stratul de tort rămas. Se acoperă cu amestecul de budincă rămas. La frigider 1 oră. Se acoperă cu căpșunile rămase și se presară cu zahăr chiar înainte de servire.