Shortbread de ciocolată cu sos de ciocolată albă
Shortbread de ciocolată cu sos de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 243 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, făină, în bucăți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, și Shortbread De Cireșe Cu Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic de metal, combinați cele 2 tipuri de ciocolată și topiți-le ușor peste o oală cu apă fierbinte sau un cazan dublu. Se răcește ciocolata la temperatura camerei.
Faceți aluatul cu turtă scurtă: în vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul pentru bici, combinați untul și zahărul. Amestecați până la neted și "cremă", 3 până la 5 minute.
Se amestecă ciocolata topită răcită.
Cerneti faina si adaugati la amestecul de unt si amestecati la viteza mica pentru a incorpora faina. Nu amestecați prea mult .
Scoateți aluatul din vas și dați-l la frigider pentru câteva minute pentru a se răci.
Faceți sosul de ciocolată:într-o oală de dimensiuni medii, aduceți crema la foc mic.
Scoateți vasul de pe foc și bateți bucățile de ciocolată albă. Lăsați amestecul să stea și să se răcească un minut. Toată ciocolata albă ar trebui să se topească cu ușurință în cremă.
Bateti in smantana si gustati pentru condimente. Nota bucătarului: smântâna este temperamentală atunci când este încălzită, așa că aveți grijă ca amestecul dvs. să nu se încălzească niciodată prea mult. Dacă da, răciți puțin înainte de a încorpora. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Apăsați uniform aluatul de pâine scurtă într-o tigaie antiaderentă unsă de 9 pe 13 pe 1 inch.
Se pune în centrul cuptorului și se coace timp de 35 până la 40 de minute până când aluatul este destul de ferm la atingere.
Scoateți din cuptor și lăsați pâinea scurtă să se răcească aproximativ 10 minute.
Tăiați în 12 dreptunghiuri, 4 pe 2 inci, apoi tăiați în diagonală peste dreptunghiuri pentru a forma 24 de triunghiuri lungi pentru o scufundare bună.
Aranjați pene de pâine scurtă pe o tavă cu sosul de ciocolată albă într-un bol pentru scufundare.