Shortbread
Shortbread este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână un strop de sare, lapte, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gem Shortbread, Shortbread, și Mocha Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ușor făina într-o ceașcă de măsurare și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul și sarea într-un bol, amestecând cu un bici.
Puneți untul într-un castron mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați amestecul de făină, bătând la viteză mică.
Adăugați lapte și vanilie; bateți până se amestecă. Puneți aluatul într-un cerc de 4 inci; înfășurați în folie de plastic și răciți 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Desfaceți și așezați aluatul pe folie de plastic. Acoperiți aluatul cu o foaie suplimentară de folie de plastic.
Rulați aluatul, încă acoperit, într-un cerc de 8 inci.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 16 pene, tăiați în aluat, dar nu prin aluat. Pierceți aluatul de mai multe ori cu o furculiță.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigaie 5 minute.
Tăiați în pene. Se răcește complet pe un suport de sârmă.