Shorba Baidha-Supă De Pui Algeriană. este o fără gluten și fără lactate supă. Această rețetă servește 6. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 122 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de apă, ceapă brună, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă algeriană de miel și linte, Supă De Linte De Roșii Curry (Shorban Addis), și Shorba Libiya-Supă Libiană De Miel Și Năut.