Sherry Chicken Curry

Sherry Chicken Curry
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Curry de pui Sherry. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.3 pe portie. Acest curs principal are 605 calorii, 34G de proteine, și 39G de grăsime per portie. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți bouillon de vită, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Sherry ' s Chicken, curry de pui andhra - kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), și Pui cu sos de soia Sherry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Înveliți puiul cu amidon de porumb și puneți-l în tigaie cu usturoi, ceapă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați sherry și bouillon de vită și lăsați lichidul să se reducă puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De VităBouillon De Vită
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se amestecă untul de arahide și pudra de curry și se adaugă apă pentru a acoperi; adăugați ghimbir, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 30 de minute, apoi amestecați în cele din urmă laptele de nucă de cocos și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Lapte De CocosLapte De Cocos
Pudră De CurryPudră De Curry
GhimbirGhimbir
ApăApă

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca vinuri Fram Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Wines Chenin Blanc
Fram Wines Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, la o fermă cu vedere la Mecca Racilor din Lambertsbay pe de o parte și la Olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica remarcabilă a lui Chenin blanc din această zonă, combinați-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubire aici.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista