Shepherd ' s Pie

Shepherd ' s Pie
Shepherd ' s Pie ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți cartofi roșii, făină, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt.

Instrucțiuni

1
Blanch ceapa într - o oală de 2 până la 3 litri de apă sărată clocotită 1 minut, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți ceapa și coaja, tăierea capetelor rădăcinii cu un cuțit de paring. Spălați feliile de praz într-un castron cu apă, agitându-le, apoi ridicați-le și scurgeți-le într-o sită cu ochiuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
SitaSita
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se usucă mielul și se presară cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puneți mielul și 3 linguri de făină într-o pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați punga și agitați pentru a acoperi mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Topiți 2 linguri de unt în caserolă la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți jumătate de miel, întorcându-se, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Adăugați 1 lingură de usturoi și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Transferați mielul și usturoiul rumenit pe o farfurie cu o lingură cu fante și repetați cu mielul rămas și lingura de usturoi (nu adăugați mai mult unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
8
Adăugați vin în caserolă și degelați fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maronii, 1 minut, apoi amestecați pasta de roșii și fierbeți, amestecând, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
9
Adăugați bulion, apă, cimbru, miel rumenit cu orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie, ceapă, praz, morcovi, napi, linguriță rămasă sare și 1/4 linguriță rămasă piper și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc moderat, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
NapNap
CeapăCeapă
PiperPiper
BulionBulion
PrazPraz
CimbruCimbru
ApăApă
MielMiel
SareSare
10
Acoperiți vasul cu capac sau folie și fierbeți mielul și legumele în mijlocul cuptorului, amestecând o dată sau de două ori, până când mielul este fraged, 1 1/2 până la 2 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
Curățați și sferturi de cartofi. Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch într-o oală grea de 4 litri, apoi fierbeți, neacoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți smântâna, laptele și untul la foc mic în aceeași oală la foc moderat, amestecând ocazional până când untul se topește, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați sare și piper. Forțați cartofii fierbinți prin ricer în amestecul de smântână fierbinte și amestecați ușor pentru a combina. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Faceți un beurre mani nr., amestecând împreună restul de 1 1/2 linguri de unt și restul de 2 linguri de făină într-un castron mic pentru a forma o pastă. Lingură 1 cană lichid de gătit din caserolă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Se amestecă în beurre mani aprox., apoi se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Amestecați ușor sosul în miel și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lingurați cartofii peste miel și legume și întindeți uniform cu o furculiță, făcând un model cu dinți. Se fierbe la aproximativ 3 inci de la căldură până când blatul este auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CartofiCartofi
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
MielMiel
1
* Umplutura de miel (fără topping) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la foc mic la foc mic înainte de a acoperi cu cartofi calzi și de a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MielMiel
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista