Shepherd ' s Pie ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 534 calorii, 28G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți cartofi roșii, făină, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă cremoasă de păstor de curcan (alias resturi de Ziua Recunoștinței plăcintă de păstor!), și Plăcintă Cu Degete De Unt.
Instrucțiuni
1
Blanch ceapa într - o oală de 2 până la 3 litri de apă sărată clocotită 1 minut, apoi transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți ceapa și coaja, tăierea capetelor rădăcinii cu un cuțit de paring. Spălați feliile de praz într-un castron cu apă, agitându-le, apoi ridicați-le și scurgeți-le într-o sită cu ochiuri medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Sita
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se usucă mielul și se presară cu 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Puneți mielul și 3 linguri de făină într-o pungă de plastic sigilabilă, apoi sigilați punga și agitați pentru a acoperi mielul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Miel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Topiți 2 linguri de unt în caserolă la foc moderat până când spuma dispare, apoi rumeniți jumătate de miel, întorcându-se, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
6
Adăugați 1 lingură de usturoi și gătiți, amestecând, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
7
Transferați mielul și usturoiul rumenit pe o farfurie cu o lingură cu fante și repetați cu mielul rămas și lingura de usturoi (nu adăugați mai mult unt).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Adăugați vin în caserolă și degelați fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maronii, 1 minut, apoi amestecați pasta de roșii și fierbeți, amestecând, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
9
Adăugați bulion, apă, cimbru, miel rumenit cu orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie, ceapă, praz, morcovi, napi, linguriță rămasă sare și 1/4 linguriță rămasă piper și amestecați pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc moderat, apoi se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Nap
Ceapă
Piper
Bulion
Praz
Cimbru
Apă
Miel
Sare
10
Acoperiți vasul cu capac sau folie și fierbeți mielul și legumele în mijlocul cuptorului, amestecând o dată sau de două ori, până când mielul este fraged, 1 1/2 până la 2 ore. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
1
Curățați și sferturi de cartofi. Acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch într-o oală grea de 4 litri, apoi fierbeți, neacoperit, până când este foarte fraged, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Aduceți smântâna, laptele și untul la foc mic în aceeași oală la foc moderat, amestecând ocazional până când untul se topește, apoi scoateți-l de pe foc și amestecați sare și piper. Forțați cartofii fierbinți prin ricer în amestecul de smântână fierbinte și amestecați ușor pentru a combina. Păstrați cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Unt
Cremă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De Cartofi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Faceți un beurre mani nr., amestecând împreună restul de 1 1/2 linguri de unt și restul de 2 linguri de făină într-un castron mic pentru a forma o pastă. Lingură 1 cană lichid de gătit din caserolă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se amestecă în beurre mani aprox., apoi se fierbe, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Amestecați ușor sosul în miel și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sos
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Lingurați cartofii peste miel și legume și întindeți uniform cu o furculiță, făcând un model cu dinți. Se fierbe la aproximativ 3 inci de la căldură până când blatul este auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Miel
1
* Umplutura de miel (fără topping) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Aduceți la foc mic la foc mic înainte de a acoperi cu cartofi calzi și de a fierbe.