Shells cu cârnați italieni și umplutură de Ricotta
Shells cu cârnați italieni și umplutură de Ricotta necesită aproximativ 1 oră și 21 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 991 calorii, 57G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 4.12 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ouă, brânză mozzarella, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Shells cu cârnați italieni și umplutură de Ricotta, Cârnați italieni, spanac și brânză ricotta umplute scoici, și Cojile Umplute Cu Ricotta Ușoară Cu Ragu De Cârnați Italieni.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți cârnații la foc mediu, până când carnea de porc nu mai este roz; scurgeți. Într-un cuptor olandez, gătiți coji de paste conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Folosind o perie de patiserie, înveliți părțile laterale și fundul unui vas de copt de 3 litri cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Se toarnă jumătate din sosul marinara în vasul de copt. Într-un castron mare, combinați ouăle, brânza ricotta, 2-1/2 căni de mozzarella, 1/2 cană parmezan, brânză Romano, busuioc, piper și cârnați pregătiți. Coji de chestii cu amestec de carne; aranja în vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Cireșe Confiate Suplimentare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă sosul marinara rămas peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
(recomandat: Sos A1)
5
Acoperiți și coaceți la 350 de grade F timp de 30 de minute. Descoperiți; se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.