Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană)

Shauna James Ahern ' s Injera (pâine plată etiopiană)
Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 260 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, uleiul vegetal, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană de pui etiopiană a lui Shauna James Ahern, Condimentul Berbere al lui Shauna James Ahern, și Pizza la grătar a lui Shauna James Ahern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina de teff, făina integrală, praful de copt, cojile de psyllium și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PsylliumCoji De Psyllium
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Făină De TeffFăină De Teff
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Puneți amestecul de făină într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați iaurtul și sifonul club. Amestecați până când aluatul este neted și subțire, ca un aluat de crep. (Dacă aluatul este prea gros, adăugați mai multă apă.) Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați aluatul să stea la frigider cel puțin 1 oră. Cel mai bine este să-l lăsați să stea peste noapte, oferind aromelor șansa de a se aprofunda și de a se amesteca.
5
Trageți aluatul din frigider. Dacă s-a îngroșat prea mult, adăugați un strop de sifon club și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
6
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare. Când tigaia este fierbinte, adăugați câteva linguri de unt clarificat. Rotiți untul în jurul tigaiei, apoi turnați aproximativ 1/3 cană din aluat în centrul tigaiei, spiralând spre exterior. Opriți-vă când rămâne gol 1 inch de tigaie. Gatiti injera timp de aproximativ 30 de secunde. Acoperiți tigaia și gătiți încă 20 de secunde. Ridicați capacul. Dacă marginile sunt clare și partea superioară a injerei este presărată cu bule, utilizați o spatulă de cauciuc pentru a ridica marginile. Luați injera cu degetele și puneți-o pe o farfurie. Acoperiți-l cu un prosop. Repetați cu aluatul injera rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara3 Linguri Zahar Demerara
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista