Shamrock Shake

Shamrock Shake
Shamrock Shake ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 317 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți budincă instant cu aromă de jeleu de fistic, lapte, prăjitură acoperită cu ciocolată cu lapte de mentă oreo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Shamrock Shake, Shamrock shake, și Shamrock Shake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați laptele în pahar înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Adăugați amestec uscat de budincă; se amestecă 2 până la 3 min. sau până când amestecul de budincă este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ
3
Se amestecă cookie-ul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista