Shakshuka
Shakshukan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 208 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper kosher, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați SHAKSHUKA, Shakshuka, și Shakshuka pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și piperul și un vârf de sare, amestecând până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul, fulgii de chili și chimenul și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșiile, așteptați câteva minute să se încălzească, apoi rupeți-le cu un tocător de cartofi în bucăți aspre. Reduceți la foc la mediu scăzut și lăsați să gătească și să se îngroașe aproximativ 15 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Rupeți cu grijă ouăle în sos, distanțându-le astfel încât să nu se suprapună, reduceți focul, acoperiți și lăsați să gătească ușor până când este setat la textura dorită, 8 până la 15 minute.
Se presară cu coriandru și se servește cu niște pâine crustă sau pitas calde.