Sferturi De Pui La Grătar

Sferturi De Pui La Grătar
Sferturi de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 426 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți ulei de canolan, cuburi de gheață, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sferturi De Picior De Pui La Grătar, Sferturi De Pui La Gratar / Tailgating Giveaway, și Eve ' s Chicken Quarters.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, aduceți 1 cană de apă la fierbere. Se amestecă sarea și zahărul brun în apa clocotită până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați cuburile de gheață într-un recipient mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Se toarnă saramura peste cuburile de gheață și se amestecă pentru a se amesteca și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
4
Adăugați sferturile picioarelor în saramura răcită, adăugând apă suplimentară dacă este necesar pentru a vă asigura că sunt scufundate. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Scoateți puiul din saramură, clătiți și uscați. Preîncălziți grătarul la mediu-înalt. Întoarceți o parte a grătarului și așezați pielea de pui în jos peste căldura indirectă. Gatiti timp de 10 minute, intoarceti, gatiti inca 10 minute si apoi periati cu un strat gros de sos de basting. Întoarceți, gătiți încă 10 minute, bateți și gătiți ultimele 10 minute pentru un total de 40 de minute pe grătar. Puiul ar trebui să înregistreze cel puțin 160 de grade F, iar sucurile ar trebui să curgă clar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Serviți imediat.
7
Într-un castron mic, amestecați gălbenușurile de ou, 1/4 cană suc de lămâie, miere și sare. În timp ce bateți constant, stropiți foarte încet în uleiul de canola, picătură cu picătură, până când se formează o emulsie, apoi continuați să adăugați uleiul într-un flux constant lent. Amestecul trebuie să se îngroașe până la consistența maionezei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
EmulsiiEmulsii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Bateți în puțină apă pentru a subția sosul final până la consistența unui pansament cremos de salată. Gustați și adăugați mai multă sare sau suc de lămâie, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista