Sfeclă "țărănească" Franceză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla "țărănească" Franceză. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 274 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,04 USD pe porție. Această rețetă de la Food52 are 380 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, apă, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Linte Franceză (Puy) Cu Sfeclă, (Vegană, Vegetariană), Franceză într-o clipă: somon crocant fript cu sfeclă, și Linte Verde Franceză Prăjită Cu Morcovi Și Sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați și curățați sfecla.
Scoateți verdeața și tocați grosier. Puneți verdele deoparte într-un castron mare de pregătire. Feliați sfecla în runde de 1/4 inch.
Scoateți coastele din ciorba elvețiană și tocați-le grosolan și aruncați-le în castron cu verdeața de sfeclă,
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Adăugați rondele de sfeclă în amestecul de unt de șalotă. Crăpați niște piper peste sfeclă și aruncați un vârf de sare. Reduceți căldura și sfecla sote, răsturnând pentru a asigura o gătire uniformă.
Aproximativ 15 minute mai târziu, când sfecla începe să glazureze și să devină fragedă, adăugați verdeață și bietă.
Sotee timp de aproximativ 5 minute, apoi adăugați vin și acoperiți. Gatiti pana cand verdele se ofileste, adaugand apa daca este necesar. Lăsați lichidul să fie absorbit în cea mai mare parte în verde, ajustați condimentele.
Scoateți verdeața și sfecla într-un castron puțin adânc.
Garnisiți cu o pană considerabilă de bucheron și niște pâine crustă. Crăpați puțin piper pe întregul vas.