Sfeclă "țărănească" Franceză

Sfeclă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla "țărănească" Franceză. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 274 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,04 USD pe porție. Această rețetă de la Food52 are 380 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, apă, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Linte Franceză (Puy) Cu Sfeclă, (Vegană, Vegetariană), Franceză într-o clipă: somon crocant fript cu sfeclă, și Linte Verde Franceză Prăjită Cu Morcovi Și Sfeclă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați și curățați sfecla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Scoateți verdeața și tocați grosier. Puneți verdele deoparte într-un castron mare de pregătire. Feliați sfecla în runde de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți coastele din ciorba elvețiană și tocați-le grosolan și aruncați-le în castron cu verdeața de sfeclă,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Chard ElvețianChard Elvețian
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o tigaie mare, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Șalotă Sautee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6
Adăugați rondele de sfeclă în amestecul de unt de șalotă. Crăpați niște piper peste sfeclă și aruncați un vârf de sare. Reduceți căldura și sfecla sote, răsturnând pentru a asigura o gătire uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Aproximativ 15 minute mai târziu, când sfecla începe să glazureze și să devină fragedă, adăugați verdeață și bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Chard ElvețianChard Elvețian
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Sotee timp de aproximativ 5 minute, apoi adăugați vin și acoperiți. Gatiti pana cand verdele se ofileste, adaugand apa daca este necesar. Lăsați lichidul să fie absorbit în cea mai mare parte în verde, ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
VerziiVerzii
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Scoateți verdeața și sfecla într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Garnisiți cu o pană considerabilă de bucheron și niște pâine crustă. Crăpați puțin piper pe întregul vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Revista