Sfeclă în sos dulce de portocale
Sfecla în sos de portocale dulci ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 87 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de suc de portocale, pătrunjel, ghimbir cristalizat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 8 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă ușoară în sos de portocale dulci, Sfeclă în sos de portocale, și Sfeclă în sos de portocale / caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch în cuptorul olandez (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Așezați sfecla în coșul cu aburi. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura la minim. Aburiți 45 până la 50 de minute (adăugați apă clocotită în timpul aburirii, dacă este necesar) sau până se înmoaie; scurgere.
Așezați sfecla înapoi în cuptorul olandez (fără coș cu aburi). Se amestecă coaja de portocală, sucul de portocale și zahărul brun. Gatiti neacoperit la foc mediu-mare 5 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana cand sosul este redus si sfecla este glazurata. Se amestecă pătrunjelul și ghimbirul.