Sfeclă În Cremă De Var: 1987

Sfeclă În Cremă De Var: 1987
Sfecla în cremă de var: 1987 ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 207 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, smântână grea, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Sfeclă prăjită cu smântână, Sfeclă prăjită cu cremă de hrean, și Sfeclă prăjită cu cremă Jalapeincroumaro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cojiți sfecla cu un cojitor de legume și tăiați-le în fâșii mari de mărimea cartofilor prăjiți. Ar trebui să existe aproximativ 3 căni. Tăiați grosolan verdeața și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Topiți untul într-o tigaie medie și sotati ceapa la foc mediu-mare timp de aproximativ 15 minute, sau până când devine aurie și se rumeneste în jurul marginilor. Reduceți focul la mediu, amestecați coaja de tei și gătiți, amestecând, încă aproximativ 2 minute, doar până când coaja se prăjește. (Tigaia va fi foarte uscată în acest moment, dar nu vă faceți griji, sfecla va adăuga umiditate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați sfecla și gătiți, amestecând ocazional, până devin translucide, aproximativ 10 minute. Se amestecă smântâna, se reduce ușor focul și se gătește încă 15 până la 20 de minute sau până când sfecla este fragedă și smântâna s-a barbotat ușor până la un sos gros. Se amestecă suficient de des pentru a preveni lipirea și arderea. Nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
4
În timp ce sfecla se gătește, aburiți verdeața timp de aproximativ 15 minute sau până se înmoaie. (Planul de a le avea gata atunci când sfecla sunt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
De îndată ce sfecla este fragedă, adăugați suc de lămâie în lingurițe și sare în ciupituri până când este condimentată după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Încălziți un platou de servire. Pentru a servi, aranjați verdele pe platou și, folosind spatele unei linguri, formați 6 cuiburi mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
7
Scoateți sfecla din sos cu o lingură pliată și puneți-o în cuiburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8
Încingeți platoul cu pene de var și treceți sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista