Sfeclă verde cu Oregano și Feta
Sfeclă verde cu Oregano și Fetan este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 37 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano, Ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 87%. Încercați Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Frittata de sfeclă prăjită cu verdeață de sfeclă, șalotă și brânză de capră, și Gnocchi de sfeclă și Ricotta cu verdeață de sfeclă ofilită și balsamic îmbătrânit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți verdele de sfeclă; se scurge bine.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați verdeață de sfeclă; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 1 1/2 până la 2 minute sau până când verdeața se ofilește. Reduceți căldura la minim; adăugați oregano și piper.
Gatiti, neacoperit, 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Scoateți verdeața de sfeclă de pe foc; adăugați suc de lămâie și amestecați ușor.
Presărați fiecare porție cu brânză feta.