Sfeclă roșie și galbenă prăjită cu brânză de capră și vinetă de tarhon de lămâie

Sfeclă roșie și galbenă prăjită cu brânză de capră și vinetă de tarhon de lămâie
Sfeclă roșie și galbenă prăjită cu brânză de capră și vinetă de tarhon de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, sfeclă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă prăjită cu vinetă balsamică și brânză de capră, Salată de portocale mandarine și brânză de capră cu vinetă de tarhon, și Salată Farro cu struguri, brânză de capră și vinetă de tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul. Frecați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline și înfășurați separat în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se pune pe grătar la foc mediu și se lasă să gătească 1 oră sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți din folie și lăsați să se răcească ușor. Cojiți și tăiați în bucăți de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și tarhonul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Aranjați rucola pe un platou, acoperiți cu sfeclă și brânză de capră și stropiți cu vinetă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista