Sfeclă roșie și galbenă prăjită cu brânză de capră și vinetă de tarhon de lămâie

Sfeclă roșie și galbenă prăjită cu brânză de capră și vinetă de tarhon de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 11g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Un amestec de suc de lămâie, sfeclă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă prăjită cu vinetă balsamică și brânză de capră, Salată de portocale mandarine și brânză de capră cu vinetă de tarhon, și Salată Farro cu struguri, brânză de capră și vinetă de tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul. Frecați sfecla cu 2 linguri de ulei de măsline și înfășurați separat în folie de aluminiu.
Se pune pe grătar la foc mediu și se lasă să gătească 1 oră sau până se înmoaie.
Scoateți din folie și lăsați să se răcească ușor. Cojiți și tăiați în bucăți de 1 inch.
Bateți împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie și tarhonul și condimentați cu sare și piper.
Aranjați rucola pe un platou, acoperiți cu sfeclă și brânză de capră și stropiți cu vinetă de lămâie.
Se presară cu nuci de pin.