Sfeclă purpurie, morcov și ceapă
Sfeclă purpurie, morcov și ceapă Potpuriu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 48 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, sfecla, morcovii mov și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 70%. Încercați Ceapa Dulce & Morcov Potpuriu, Sfeclă și ceapă roșie Latkes de cartofi cu piure de morcov și hrean și cremă de chimen Fraiche, și Purple Velvet Torte (Tort De Sfeclă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Combinați sfecla, morcovii și ceapa într-o farfurie.
Se toarnă oțet peste amestecul de legume; condimentează cu sare și piper. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când legumele sunt fragede, aproximativ 40 de minute.