Sfeclă prăjită și salată de portocale de sânge cu brânză albastră

Sfeclă prăjită și salată de portocale de sânge cu brânză albastră
Sfeclă prăjită pentru bebeluși și salată de portocale de sânge cu brânză albastră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 107 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de verdeață pentru copii, brânză, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola, portocală de sânge și brânză albastră, Sfeclă de aur și salată de portocale de sânge, și Sfeclă Prăjită Pentru Bebeluși Cu Balsamic, Portocaliu Și Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
3
Tăiați o foaie de folie de 18 x 12 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați sfecla în centrul foliei. Adunați marginile foliei pentru a forma o pungă; sigilați bine marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Așezați punga pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește 20 de minute. Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Tăiați sfecla în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Radeți 1 linguriță de coajă de portocală. Cojiți și tăiați portocalele peste un castron mare; stoarceți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; rezervați 3 linguri de suc. Aruncați membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Combinați coaja, sucul, oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin piper) într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Împărțiți verdele uniform între 8 farfurii. Aranjați sfecla și secțiunile portocalii deasupra verdețurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
VerziiVerzii
SfeclăSfeclă
11
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză și 1 1/2 lingurițe de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
NuciNuci
12
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 2 lingurițe de pansament.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista