Sfeclă Prăjită Și Gratin Feta Cu Mentă Proaspătă

Sfeclă Prăjită Și Gratin Feta Cu Mentă Proaspătă
Gratinul de sfeclă prăjită și feta cu mentă proaspătă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 1 și costă 3,0 USD pe porție. O porție conține 864 calorii, 15g de proteine, și 86G de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, unt, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și Gratin Feta cu mentă proaspătă, Salată de sfeclă cu Feta, portocală și mentă, și Tabbouleh de cuscus cu mentă proaspătă și Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați sfecla într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la adâncimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se presară ușor cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți până când sfecla este fragedă, aproximativ 50 de minute. Descoperiți cu atenție (aburul va fi eliberat) și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în felii groase de 1/4 inch. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Preîncălziți cuptorul la 218°.aduceți smântână, crenguțe de mentă și usturoi la fiert într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă 15 minute. Între timp, unt ușor 1 vas gratinat de 1/2 litru sau alt vas de copt superficial. Aranjați sfecla feliată în straturi uniforme în vas, stropind ușor fiecare strat cu sare. Se strecoară amestecul de cremă peste sfeclă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Presărați feta peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8
Coaceți până când crema clocotește la margini și feta se rumeneste în pete, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Presărați piper și mentă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista