Sfeclă Prăjită Și Gratin Feta Cu Mentă Proaspătă

Sfeclă Prăjită Și Gratin Feta Cu Mentă Proaspătă
Gratinul de sfeclă prăjită și feta cu mentă proaspătă este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 1 și costă 3,0 USD pe porție. O porție conține 864 calorii, 15g de proteine, și 86G de grăsime. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, unt, brânză feta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sfeclă prăjită și Gratin Feta cu mentă proaspătă, Salată de sfeclă cu Feta, portocală și mentă, și Tabbouleh de cuscus cu mentă proaspătă și Feta.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați sfecla într-un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la adâncimea de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se presară ușor cu sare și piper. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Coaceți până când sfecla este fragedă, aproximativ 50 de minute. Descoperiți cu atenție (aburul va fi eliberat) și se răcește. Cojiți sfecla; tăiați în felii groase de 1/4 inch. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și răciți. Preîncălziți cuptorul la 218°.aduceți smântână, crenguțe de mentă și usturoi la fiert într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă 15 minute. Între timp, unt ușor 1 vas gratinat de 1/2 litru sau alt vas de copt superficial. Aranjați sfecla feliată în straturi uniforme în vas, stropind ușor fiecare strat cu sare. Se strecoară amestecul de cremă peste sfeclă în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Presărați feta peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8
Coaceți până când crema clocotește la margini și feta se rumeneste în pete, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Presărați piper și mentă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista