Sfeclă prăjită cu glazură balsamică

Sfeclă prăjită cu glazură balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla prăjită cu glazură balsamică. O porție conține 147 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă $1.08 pe portie. Un amestec de oțet balsamic ieftin, sare kosher, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Serious Eats are 345 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Sfeclă Roșie Și Galbenă Prăjită Cu Glazură Balsamică, Sfeclă prăjită cu ulei Balsamic și de măsline, și Sfeclă Prăjită Cu Oțet Balsamic, Usturoi Și Cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Îndepărtați tulpinile cu frunze și rădăcinile sfeclei și curățați-le pe fiecare cu un cojitor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Așezați sfecla tăiată pe foaia de copt pregătită și aruncați cu uleiul de măsline și sarea. Prăjiți până când sfecla este fragedă atunci când este străpunsă cu un cuțit cu lamă subțire, 35 până la 40 de minute, aruncând o dată cu o spatulă la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Între timp, combinați oțetul și siropul de arțar într-o tigaie mică. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul se reduce cu aproximativ jumatate (daca se acopera usor spatele unei linguri de metal). Acordați o atenție deosebită și asigurați-vă că nu o reduceți excesiv; trece de la dulce și siropos la ars și tare foarte repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Aruncați glazura cu sfecla prăjită și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista