Sfeclă murată cu saramură cu ghimbir și portocală
Sfecla murată cu saramură cu ghimbir și portocală este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 2 porții cu 244 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați condimentul de decapare, ghimbirul, coaja de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1437 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este minunat. Încercați Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Prăjită Cu Portocală Și Ghimbir, și Sfeclă De Ghimbir Portocaliu Cu Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă cultura de început de legume într-o jumătate de cană de apă filtrată și se amestecă în miere până când mierea este bine încorporată în apă. Lăsați starterul să stea la temperatura camerei timp de aproximativ cinci minute în timp ce pregătiți ingredientele rămase.Aruncați împreună sfecla, ghimbirul, coaja de portocală și condimentul de murat împreună într-un bol de amestecare.
Puneți acest amestec într-un borcan de zidărie.Acoperiți sfecla cu cultura de început, adăugând apă filtrată, dacă este necesar, pentru a le scufunda complet sub lichid. Se cântăresc sfecla, dacă este necesar, astfel încât să se odihnească sub nivelul lichidului și să le permită să fermenteze la temperatura camerei timp de trei până la șapte zile înainte de a fi transferate la frigider.