Sfeclă la grătar în oțet de rozmarin

Sfecla la grătar în oțet de rozmarin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 31 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de oțet balsamic, sfeclă, herbes de provence și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ceapă roșie la grătar cu oțet Balsamic și rozmarin, Sfeclă Prăjită Cu Oțet Balsamic, Usturoi Și Cimbru, și Sfeclă De Lămâie-Rozmarin.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați oțet balsamic, rozmarin, usturoi și herbes de Provence.
Așezați sfecla în amestec și marinați cel puțin 20 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor cu ulei.
Așezați sfecla și amestecul de marinată pe o bucată de folie suficient de mare pentru a înfășura toate ingredientele și sigilați bine.
Așezați pachetul de folie pe grătarul pregătit și gătiți 25 de minute sau până când sfecla este fragedă.
Scoateți sfecla din pachet și puneți-o direct pe grătarul grătarului timp de 2 până la 5 minute înainte de a servi fierbinte.