Sfeclă Glazurată Cu Portocale
Sfecla glazurată cu portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 25 de minute. Un amestec de miere, suc de portocale, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă Glazurată Cu Portocale, Sfeclă glazurată cu vanilie-portocală, și Suc de fructe și sfeclă de nucă glazurată cu miere de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția amidonului de porumb și a apei, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Acoperiți și gătiți la foc mic 11 până la 12 ore sau până când sfecla este fragedă.
Se amestecă amidonul de porumb și apa; se amestecă în sfeclă. Gatiti neacoperit la foc mare 5-10 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat.