Sfeclă Glazurată Cu Portocale

Sfeclă Glazurată Cu Portocale
Sfecla glazurată cu portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 113 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 11 ore și 25 de minute. Un amestec de miere, suc de portocale, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sfeclă Glazurată Cu Portocale, Sfeclă glazurată cu vanilie-portocală, și Suc de fructe și sfeclă de nucă glazurată cu miere de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția amidonului de porumb și a apei, în aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Acoperiți și gătiți la foc mic 11 până la 12 ore sau până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Se amestecă amidonul de porumb și apa; se amestecă în sfeclă. Gatiti neacoperit la foc mare 5-10 minute sau pana cand sosul s-a ingrosat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista