Sfeclă Glazurată
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru colecția dvs., sfecla glazurată ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 157 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Un amestec de sfeclă, sare, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Sfeclă Glazurată De Arțar, Sfeclă Glazurată Cu Portocale, și Sfeclă Glazurată Cu Portocale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți sfecla, rezervând 1/3 cană de suc. Într-o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă sucul de sfeclă și oțetul; gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocoteste. Gatiti si amestecati inca 2 minute.
Adăugați sfecla și untul; se încălzește.