Sfeclă de sfeclă cu mandarine și iaurt

Sfeclă de sfeclă cu mandarine și iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 52 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru $ 3.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți coajă din 2 mandarine, iaurt grecesc, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare sunt Salată de sfeclă cu mandarine, Salată de sfeclă cu mandarine, și Salată caldă de sfeclă fiartă cu verdeață de sfeclă și Dressing de iaurt (alimente de putere).
Instrucțiuni
Puneți sfecla într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde, acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde la înălțime până când este fraged când este străpuns, aproximativ 10 minute; sau folosiți sfeclă gătită rămasă.
Alunecați cojile sub apă curgătoare rece, apoi tocați sfecla într-un bol mediu.
Adăugați coajă, suc de mandarină, usturoi, sare, piper și iaurt; se amestecă pentru a combina.
Serviți cu segmente de mandarină peste verdeață de salată sau alături de pui sau miel prăjit.