Sfeclă De Rață

Sfeclă De Rață
Sfecla de rață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 6421 calorii, 161G de proteine, și 545g de grăsime per portie. Pentru $26.71 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, piper, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până scorțișoară sol ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară Răsucește ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Sfecla Harvard (Sfeclă Roșie Dulce Acră), Duck Tareko (rață crocantă prăjită marinată în condimente Nepaleze), și Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și Meringue-Berry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru chipsurile de sfeclă: Preîncălziți cuptorul la 150 de grade F (sau la cald). Linia 1 foaie de copt cu prosoape de hârtie și încă 2 tigăi cu silpats sau hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De SfeclăChipsuri De Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Tăiați capătul sfeclei. Cojiți sfecla, păstrându-și forma rotundă pentru a face chipsuri rotunde. Feliați în runde subțiri de hârtie folosind un cuțit sau mandolină, ajustând setarea, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Într-o cratiță medie, combinați oțetul, 1 cană de apă și zahărul și aduceți la fierbere, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați sfecla și fierbeți timp de 1 până la 2 minute pentru a se înmuia ușor și a le aromatiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Scoateți de pe foc și lăsați sfecla să stea în lichid timp de 5 până la 10 minute, pentru a se răci ușor. (Sfecla poate fi preparată până în acest moment la frigider timp de până la o săptămână în lichid, înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Folosind o lingură pliată, transferați sfecla în tigaia căptușită cu prosop pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Așezați feliile de sfeclă pe foile de copt căptușite cu silpat. Feliile pot fi aproape una de cealaltă, dar nu trebuie să atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Se introduce în cuptorul încălzit pentru a se usca timp de 10 până la 12 ore sau până când este crocant și uscat.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Scoateți chipsurile din cuptor și, folosind o mică spatulă offset, transferați-le într-un suport de răcire. Odată răcite, chipsurile pot fi depozitate într-un recipient etanș până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
10
Pentru rață: întoarceți pielea pieptului de rață în jos. Cu un cuțit ascuțit, faceți o tăietură pe lungimea osului Central, doar pentru ao rupe. Bateți lama peste oase doar pentru a le rupe ușor; nu tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Tăierea oaselor și lăsarea sânului pe ele va împiedica carnea să se micșoreze și să se onduleze pe măsură ce gătește. Condimentează pieptul de rață cu sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Într-o tigaie mare, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Așezați pieptul în tigaie, cu pielea în jos și gătiți încet, reglând focul dacă este necesar, timp de aproximativ 10 minute sau până se rumenesc. Când este rumenit, scoateți pieptul din tigaie și așezați-l pe o tăietură. Separați carnea de sân de os. Tăiați carcasa în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Adăugați oasele tocate în uleiul rămas în tigaie, creșteți căldura și sotati până când oasele sunt rumenite bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se adaugă șalotele și se sotează aproximativ 2 minute sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați usturoiul, sfecla tăiată cubulețe, 1 linguriță de zahăr și oțetul balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Se toarnă vinul roșu în tigaie și se aduce la foc mic, răzuind fundul pentru a îndepărta toate bucățile rumenite. Se fierbe la foc mic timp de 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se scoate de pe foc și se strecoară.
6
Presărați sânii cu scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
7
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie suficient de mare pentru a ține sânul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Așezați pielea sânilor cu fața în jos în tigaie, așezați o oală mică grea deasupra sânului pentru a o Cântări și gătiți timp de aproximativ 4 minute pentru a croi pielea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scoateți din căldură.
10
Chiar înainte de servire, rotiți untul în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
11
Tăiați pieptul de rață în jumătate. Dacă serviți 4 persoane, tăiați fiecare jumătate de sân în 2 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
12
Așezați rața pe farfuriile de servire; lingurați sosul în lateral, garnisiți cu un cip beat și presărați rața cu fleur de sel și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Fleur De SelFleur De Sel
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
13
Serviți chipsurile de sfeclă rămase pe lateral, cu beaucoup de LOVE.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De SfeclăChipsuri De Sfeclă
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista