Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che

Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxormme fra fra ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 152 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica hrean, cimbru, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sfeclă cu crustă de sare cu hrean Cr Aproxme fra aprox. che, Saut halibut negru cu rucola, sfeclă prăjită și hrean Cr Aproxme fra aprox. che, și Sfecla La Gratar Cu Lamaie Cr Fra Fra Fra Dip.
Instrucțiuni
Bateti CR ampermormme fra fra, hrean, arpagic tocat, și oțet de vin Sherry într-un castron mic pentru a amesteca. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se amestecă sare grosieră, hrean, cimbru și coaja de portocală într-un castron mediu.
Așezați trei movile de 3 linguri de amestec de sare pe o foaie mică de copt cu margini, distanțându-vă. Acoperiți fiecare movilă de sare cu 1 sfeclă, apoi acoperiți toate sfecla cu amestecul de sare rămas, apăsând foarte ferm cu mâinile și formând crustă în jurul fiecărei sfeclă, acoperind complet.
Scoateți din cuptor; crăpați crustele de sare deschise și îndepărtați sfecla. Cojiți sfecla; tăiați în felii groase de 1/4 inch. Aranjați felii de sfeclă pe platou.
Se serveste cu hrean CR fra fra.