Sfecla murată a mamei

Sfecla murată a mamei
Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, sfecla murată a mamei ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 61 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de piper, oțet, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Murată Cu Ghimbir De Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele șase ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; adăugați sfeclă. lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Acoperiți și răciți 6 ore sau peste noapte.
5
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista