Sfecla murată a mamei
Dacă aveți aproximativ 15 minute pentru a petrece în bucătărie, sfecla murată a mamei ar putea fi un excelent fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă pentru a încerca. Pentru 61 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de piper, oțet, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sfeclă Murată Cu Ghimbir De Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele șase ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc; adăugați sfeclă. lăsați să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Transferați într-un castron mare.
Acoperiți și răciți 6 ore sau peste noapte.
Garnisiți cu ceapă verde, dacă doriți.