Sfecla murată a bunicii Jackie
Sfecla murată a bunicii Jackie este o garnitură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 643 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sfeclă, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.
Instrucțiuni
Sterilizați 5 (1 halbă) borcane cu capace și inele. Păstrați fierbinte.
Așezați sfecla într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când sfecla este suficient de fragedă pentru a străpunge cu o furculiță, dar nu moale.
Se scurge și se răcește, rezervând 2 1/2 căni de apă din sfeclă. Când sfecla este suficient de rece pentru a manipula, curățați și tăiați capetele.
Tăiați în pene sau bucăți, dacă doriți și împachetați în borcane fierbinți.
În timp ce sfecla se gătește, combinați zahărul, oțetul, sarea de murat, sucul de lămâie și uleiul de cuișoare într-o cratiță mare sau oală. Aduceți la fierbere.
Se toarnă saramura fierbinte peste sfecla din borcane până la 1/4 inch de sus. Ștergeți jantele cu un prosop curat și sigilați cu capace și inele. Setați la temperatura camerei timp de 24 de ore, apoi păstrați-l la frigider. Așteptați câteva zile înainte de a mânca pentru a permite sfeclei să absoarbă aroma.