Sfecla murată a bunicii Jackie

Sfecla murată a bunicii Jackie
Sfecla murată a bunicii Jackie este o garnitură care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 643 calorii. Pentru $2.59 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți sfeclă, zahăr, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sfeclă Murată De Ghimbir Cu Anason Stelat {+Sfeclă Murată Kimchi}, Sfeclă Murată, și Sfeclă Murată.

Instrucțiuni

1
Sterilizați 5 (1 halbă) borcane cu capace și inele. Păstrați fierbinte.
2
Așezați sfecla într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până când sfecla este suficient de fragedă pentru a străpunge cu o furculiță, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se scurge și se răcește, rezervând 2 1/2 căni de apă din sfeclă. Când sfecla este suficient de rece pentru a manipula, curățați și tăiați capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
4
Tăiați în pene sau bucăți, dacă doriți și împachetați în borcane fierbinți.
5
În timp ce sfecla se gătește, combinați zahărul, oțetul, sarea de murat, sucul de lămâie și uleiul de cuișoare într-o cratiță mare sau oală. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
SfeclăSfeclă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se toarnă saramura fierbinte peste sfecla din borcane până la 1/4 inch de sus. Ștergeți jantele cu un prosop curat și sigilați cu capace și inele. Setați la temperatura camerei timp de 24 de ore, apoi păstrați-l la frigider. Așteptați câteva zile înainte de a mânca pentru a permite sfeclei să absoarbă aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
SaramurăSaramură
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții5
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista