Sfecla cu sos de nuc-usturoi (Pkhali)
Sfecla cu sos de nuc-usturoi (Pkhali) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 80 de calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nuci, piper măcinat, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Sardine la grătar cu sos de nucă de usturoi, Paste cu sos cremos de usturoi și nuci, și Vinete Moldovenești Cu sos de usturoi și nuci (aperitiv) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați amestecul de nucă și sfecla într-un castron mare.