Sfaturile și orezul de vită ale lui Grandmaw Cain ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 314 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, ulei de măsline, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Rețete similare sunt Sfaturi Sănătoase De Vită Peste Orez, Sfaturi de vită Cajun cu orez, și Sfaturi de carne de vită cu ciuperci cu orez.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei de măsline într-o oală mare grea sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Așezați făina într-un castron puțin adânc și dragați vârfurile de vită în făină. Rumeniti carnea de vita in untul fierbinte si uleiul, amestecand des, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă apă în oală și se răzuie pentru a dizolva bucățile de mâncare rumenite de pe fundul vasului. Se amestecă pachetele de aromă din amestecul de orez și se dizolvă; se amestecă orezul și ciupercile. Aduceți amestecul la foc mic și reduceți focul la mediu-mic; fierbeți până când carnea de vită este fragedă și orezul a absorbit lichidul, încă 20 până la 30 de minute.