Semințe de dovleac condimentate și criză de caju

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați semințe de dovleac condimentate și Crunch de caju. Această rețetă servește 6. O porție conține 86 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sirop de agave, sare kosher, pudră de curry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Salată caldă de morcovi cu Pepitan condimentat și Crunch de caju, Nutella Banana Tarte Tatin W / scorțișoară zahăr prăjită semințe de dovleac alune Crunch, și Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. Înveliți o foaie de copt cu margini cu spray antiaderent.
Bateți albușul de ou,agave, garam masala, sare și cayenîntr-un castron mediu.
Adăugați nuci și semințe șitoss pentru a acoperi. Folosind o lingură cu fante, transferațiamestecați pe foaia de copt, lăsând excesul de ou să se scurgă înapoi în castron.
Coaceți, aruncând o dată, până laamestecul este maro auriu, 20-25 de minute.
Lăsați să se răcească pe foaia de copt.
Faceți înainte: Crunch poate fi făcut cu 5 zileînainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.
Per porție: 120 calorii, 9 g grăsime, 1 g fibre