Semilune Umplute Cu Cremă De Miere
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da crema de miere umplut semilune un try. Această rețetă face 24 de porții cu 66 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de migdale de plantat, brânză cremă philadelphia, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Rețete similare sunt Semilune Umplute Cu Cremă De Miere, Semilune Umplute Cu Cremă, și Crescenți Plini De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Se amestecă crema de brânză și 2 linguri. din miere. Se amestecă migdalele.
Desfaceți aluatul de rulou semilună; separați în 8 triunghiuri.
Răspândiți 1 lingură rotunjită. amestec de brânză cremă pe fiecare triunghi; rulați fiecare liber, începând de la cea mai scurtă parte a triunghiului, rulând până la punctul opus.
Locul role pe foaie de copt unsoare; curba fiecare în formă de semilună.
Se presară cu scorțișoară.
Coaceți 12 până la 14 min. sau până se rumenesc.
Serviți rulouri calde, stropite cu miere rămasă.