Semilune De Migdale
Semilunele de migdale necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 60. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 32 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr pudră, migdale albite măcinate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, care este improvizabil. Încercați Semilune De Migdale, Semilune de migdale III, și Semilune De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Într-un castron mare, se amestecă amestecul de biscuiți, untul, oul, amidonul de porumb, migdalele măcinate și extractul de migdale până se formează aluatul.
Pentru fiecare cookie; forma rotunjite lingurita aluat în 2 1/2-inch benzi. Capetele conice și forma formă semilună pe foaie cookie ungrased.
Coaceți 9 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din cookie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Se rulează în zahăr pudră.
Se presară cu sclipici comestibile.